Online gamma-Butyrolacton (GBL) bestellen

Gamma-Butyrolacton (GBL) online bestellen. μ-Butyrolacton (GBL) is een kleurloze, hygroscopische, met water mengbare vloeistof met een lage geur. Het is het eenvoudigst 4-koolstoflacton. Bij mensen werkt GBL als een prodrug voor α-hydroxyboterzuur (GHB) en als een recreatieve onderdrukker van het centrale zenuwstelsel met effecten die vergelijkbaar zijn met die van barbituraten; het wordt gebruikt als tussenproduct bij de productie van andere chemicaliën, b.v. methyl-2-pyrrolidon. https://globalchemicalinc.com/dutch/product/koop-gbl-gamma-butyrolactone-online/

Hoe wordt GBL gemaakt?


Er werden extracten van GBL gevonden van onvervalste wijnmonsters. Deze bevinding toont aan dat in sommige wijnen GBL van nature aanwezig is en in soortgelijke producten kan worden aangetroffen. De detectieconcentratie was ongeveer 5 μg/ml en werd gemakkelijk gevolgd door een GC/MS-analyse met een eenvoudige verwijderingstechniek. In kaassmaken is GBL te vinden, maar over het algemeen is het uiteindelijke voedsel 0,0002% GBL. GBL.

Delhydrogenering van 1,4-butaandiol bij 180-300 ° C, atmosferische druk in aanwezigheid van koperkatalysator, produceert industrieel α-Butyrolacton.

Het rendement van dit proces is ongeveer 95%. De reiniging vindt plaats door extractie van de vloeibare gasfase.

De oxidatie van tetrahydrofuran, zoals waterig natriumbromaat, kan ook in het laboratorium worden bereikt. GABA gebruikt de Sandmeyer-reactie als alternatieve route.

Gebruik van GBL:

De industriële toepassingen van GBL zijn wijdverbreid. Een belangrijk gebruik van GBL zijn pyrolidonen die veel worden gebruikt in industriële chemicaliën als tussenproduct bij de productie. GBL wordt ook gebruikt als een tweede hoofdbestanddeel in producten zoals printplaatreinigers in elektronica, verfafbijtmiddelen en nagellakremovers, vanwege hun hoge solvabiliteitseigenschappen. Het wordt gebruikt als een polyacrylonitril, celluloseacetaat en polystyreenoplosmiddel. Ook de productie van herbiciden en de productie van farmaceutica vallen onder de synthese, bijvoorbeeld DL-methionine, piperidine, fenylboterzuur en thioboterzuur.

GBL wordt misbruikt als vloeistof, vaak ten onrechte als GHB gepresenteerd tijdens illegale verkoop. Eén ml zeer zuivere GBL komt overeen met 2,5 g GHB 49. Er zijn online chemische leveranciers die GBL verkopen die GBL op de markt brengen als reinigingsoplosmiddel, allesreiniger of
chroompoets en als velgenreiniger.

Gamma-Butyrolacton (GBL) online kopen:

Bij Global Chemical Inc kunt u gamma-Butyrolactone (GBL) online bestellen tegen goede tarieven en ook tegen een handige, responsieve bezorgservice. Gamma-Butyrolacton (GBL) kunt u online bestellen als velgenreiniger, lakreiniger en ook voor industrieel gebruik kunt u gamma-Butyrolacton (GBL) bestellen.

Wij zijn professionele leveranciers die hun taken en verantwoordelijkheden jegens klanten altijd serieus nemen. De prijzen bij de online leveranciers voor het kopen van gamma-Butyrolactone (GBL) Online of andere gerelateerde producten zijn voor iedereen redelijk en betaalbaar. Het is niet nodig om een ​​fortuin uit te geven om deze producten te kopen.

Het team van leidinggevenden zal uw bestellingsdetails behandelen en proberen deze zo snel mogelijk in te vullen. Het verpakkingsteam zal uw bestelling met de grootste precisie inpakken en ervoor zorgen dat deze tijdens het transport niet beschadigd raakt. Zo kunt u zien hoe eenvoudig het is om bij ons gamma-Butyrolactone (GBL) reiniger online te bestellen. U kunt GBL gamma-Butyrolactone (GBL) online bestellen in de VS, Europa en waarom niet wereldwijd.

De tijd is voorbij dat men vroeger echt moeite had om gamma-Butyrolactone (GBL) Online in de winkels offline te kopen door kilometers te reizen en alleen als ze beschikbaar zijn. Maar met de vooruitgang in tijd en technologie is de online modus gearriveerd. U kunt gemakkelijk contact opnemen met een online winkel met uw apparaten bij u thuis en online gamma-Butyrolactone (GBL) bestellen. U hoeft nergens meer heen te reizen u kunt gamma-Butyrolactone (GBL) altijd online bij ons bestellen.

 

মন্তব্যসমূহ

এই ব্লগটি থেকে জনপ্রিয় পোস্টগুলি

Can you really make 1 bitcoin daily with Bitcoin Live App